Henk is een groot voorstander van moderne medezeggenschap

februari 8th, 2018   •   Reacties uitgeschakeld voor Henk is een groot voorstander van moderne medezeggenschap   

Als toenmalig voorzitter van de COR Kamers van Koophandel (waarin 14 Kamers vertegenwoordigt waren), heb ik Henk als Ambtelijk Secretaris aangenomen en leren kennen. In deze hoedanigheid trad Henk op als mijn sparringpartner, adviseur en deskundige op het gebied van de medezeggenschap. Hij verzorgde uiterst nauwkeurig de verslaglegging op het gebied van de medezeggenschap

Henk is een groot voorstander van moderne medezeggenschap, waar bij verantwoordelijkheden zo laag mogelijk in de organisatie belegd worden, zodat medezeggenschap daadwerkelijk draagvlak creëert en verbind.  Henk is kundig en heeft een goed oog voor verhoudingen tussen mensen onderling en in organisaties. Hij fungeerde als smeerolie tussen de MR en de bestuurder waar nodig.

Tijdens de fusie van de 14 kamers van Koophandel en de St. Syntens tot één organisatie, was Henk mijn belangrijkste site kick vwb strategische besprekingen. Daarnaast is Henk een zeer aimabel, lieve en vriendelijke man die altijd bereid is om je verder te helpen op zowel professioneel als persoonlijk vlak.

Ik heb veel van hem geleerd, zowel zakelijk als privé en gun iedere OR en organisatie een dergelijke AS.